Jutri, v petek ob 20.00 bo v Domžalah na sporedu že drugi krog Lige NovaKBM. Nasprotnik bo izkušena ekipa Terme Olimija iz Podčetrtka, s katerimi so Sunsi v končnici lanskega prvenstva uprizorili srdit boj za napredovanje do finala. Uspešnejši so bili Domžalčani, zato verjamemo, da bodo gostje jutri še kako motivirani, da poravnajo račune. Za Olimije nastopa stari znanec Domžal Simo Atanacković, niti pa na terenu vodi Sandi Čebular, ki ima v letošnji sezoni kar dvojno vlogo. V klubu namreč opravlja tudi funkcijo športnega direktorja.

Niko Bačvić – v pripravah in v začetku sezone eden najboljših Sunsov. (foto: Aleš Fevžer/KZS)

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov: “Ekipa Term Olimija je vsaj na papirju letos še boljša kot lani. Dobro je selekcionirana z igralci, ki lahko igrajo na vseh položajih. Izredno so nevarni pri metih za tri točke, predvsem pa imajo nekatere kakovostne posameznike, ki lahko sami odločijo tekmo. Pričakujem težak obračun, mi pa bomo naredili vse, da upravičimo vlogo favorita, od katere ne bežimo.”

Navijači, vabljeni v dvorano! Tisti, ki res ne boste utegnili, pa boste tekmo lahko spremljali v živo tudi v spletnem prenosu KZS in na televiziji Sport TV.