Helios Sunsi so v četrtfinalu Pokala Spar izločili novomeško Krko, a s tem še niso rekli zadnje besede. Pred njimi je težak polfinalni obračun s Termami iz Podčetrtka. Košarkarska zveza Slovenije je letošnji zaključni turnir namenila Mariboru, natančneje v dvorano Lukna, kjer se bodo Sunsi s Termami pomerili ta četrtek, 16.2. ob 17.30. Na ogled obračuna v živo vabimo tudi naše zveste navijače, zato smo za vas organizirali brezplačni prevoz iz Domžal.

Zanimanja je precej, prijave pa najkasneje do srede 15.12. do 16.00 zbiramo na e-mail: andrej.pustotnik@helios-suns.si, tel: 051 394 469. Za prijavo prosim sporočite točno število oseb, elektronski naslov in telefonsko številko. O točni uri in mestu odhoda vas obvestimo pravočasno.

Cena vstopnice je 8 eur, za prevzem vstopnic za naše izletnike bomo poskrbeli mi. Za tiste, ki vas vleče v štajersko prestolnico v lastni režiji, pa svetujemo spletni nakup vstopnic preko Eventima:

https://www.eventim.si/si/vstopnice/pokal-spar-zakljucni-turnir-maribor-sportna-dvorana-lukna-ljudski-vrt-603354/event.html?co=svn

Brez vas ni nas!