Sinoči so pod okriljem Zavoda za šport in rekreacijo Domžale v Športni dvorani Domžale podelili priznanja najboljšim športnicam in športnikom, ter športnim delavcem v lanskem letu. Kar nekaj članov našega kluba je prejelo priznanja za uspehe v prejšnjem koledarskem letu.

Ekipa leta 2022.

Bronasto priznanje sta prejeli ekipi kadetov U17 in mladincev U19. V imenu ekipe sta nagradi prevzela Jan Babič in Tibor Mirtič.

Srebrna priznanja so prejeli domžalski košarkarji, ki so v lanskem letu nastopali tudi v reprezentančnih dresih. To so Vit Hrabar, Lovro Lapajne, Alen Zulić, Jan Zemljič, Tibor Mirtič, Jure Rener, Jan Vide, Miha Mivšek, Urban Klavžar.

Priznanje za izjemne dosežke v športu je prejel trener mlajših selekcij Miha Belšak, ki je tudi pomočnik trenerja reprezentance U17.

Srebrno plaketo za uspešno in dolgoletno neprekinjeno delovanje  na področju športa je prejel klubski sekretar od leta 1994 in uradni napovedovalec na tekmah Andrej Pustotnik.

Nagrado za najboljšega športnika leta je prejel naš kapetan Blaž Mahkovic. Kot najboljša ekipa leta pa je bila izbrana članska ekipa Helios Suns, ki tudi letos odlično zastopa občino in slovensko košarko v mednarodnem tekmovanju ABA 2, domačem državnem prvenstvu, ter državnem pokalu.

Karmen Gerič, športnica leta in kapetan Sunsov Blaž Mahkovic – športnik leta 2022.