Občutki po končanem zaključnem turnirju NLB ABA2 v Domžalah so seveda še kako živi. V enem največjih košarkarskih spektaklov članske košarke pri nas, so Sunsi pred razprodano dvorano v končnici, morali priznati poraz novomeški Krki. Kombinacija kvalitete in sreče je Novomeščane po podaljšku poslala v Admiral Bet ABA ligo, Sunse pa z avtobusom v Čačak, kjer se bodo pomerili z močnim domačim Borcem v seriji na dve zmagi. Zmagovalca še vedno čaka enaka nagrada kot Krko. Nastopanje med elito. Prva tekma bo v že razprodani dvorani v Čačku 25.4. ob 18.00. Tekmo si boste lahko ogledali na Arena Sport TV Slovenija.

Na krilih navijačev do presenečenja?

Druga tekma bo v Domžalah, v petek 28.4. ob 20.00. Vajeni epidemij, smo očitno Domžalčane vendarle okužili s košarko, tako da za tekmo že razsaja veliko zanimanje. Znova smo sprejeli ukrep imenovan predprodaja vstopnic, »Ostani doma« pa ne bo naš moto. Naročila so možna na e-mail: andrej.pustotnik@helios-suns.si, blagajno pa bomo tokrat odprli 2 uri pred samim srečanjem.

Sunsi obljubljamo borbo do konca.

V dvorani za vas znova pripravljamo atraktiven spremljevalni program, bistvo pa bo seveda dogajanje na parketu. Nam skupaj lahko uspe šokirati ABA1 ligaša? Poskusimo! Vabljeni v čim večjem številu, ker… brez vas, ni nas!

 Še informacija za novinarje in fotografe. Akreditirate se lahko s sporočilom na mail: pr@helios-suns.si. Število mest je omejeno.