Kansai Helios Domžale – Nova podoba, isto srce!

Domžalski košarkarji se v novo sezono podajajo v novi preobleki. Društvo Košarkarski klub Domžale bo kmalu praznovalo 75-letnico svojega obstoja in v novo ero vstopa s spremenjenim imenom tekmovalnih selekcij. Iz imena se po 12 letih poslavljajo Sunsi, vanj pa močneje vstopa ime generalnega pokrovitelja – pozdravljamo Kansai Helios Domžale!

Vzporedno z novim imenom se nam obeta tudi nova zunanja podoba kluba. Poleg večje izpostavitve pokrovitelja, sta razloga za spremembo še vsaj dva. Eden je vračanje h koreninam in približevanje lokalnemu okolju, kjer je naš košarkarski ponos zrastel. Drugi je modernizacija emblemov in vizualne komunikacije, saj je bila prejšnja že nekoliko preživeta in slabše uporabna v modernih, zlasti spletnih komunikacijah.

Z novo podobo bomo razveselili tudi naše navijače, saj se nam obeta povsem nova linija navijaških artiklov, še posebej pa želimo razveseliti naše Ravbarje, ki jih bo spremljal nov grb.

Mladi, pa vedno bolj tudi starejši, nas boste v kratkem poleg Facebooka, Twitterja, Instagrama in Youtuba, lahko spremljali tudi na TikToku. Povsod se bomo po najboljših močeh trudili ažurno obveščati in zabavati naše sledilce, saj … saj veste brez vas ni nas!

Predstavitev nove podobe in vseh vizualnih elementov si lahko ogledate na: TEJ POVEZAVI.

Nov naslov uradne klubske spletne strani: www.kkdomzale.si