V zadnjih desetih dneh se je veliko dogajalo v mlajših kategorijah, kjer nastopa kar lepo število naših ekip.

U14:

Helios Domžale A so z uspešno pričeli kvalifikacije proti Slovanu B, zdaj pa jih čakata še Hrastnik in Vrani Vransko beli.

Helios Domžale B so prišli iz predkvalifikacij po odstopu Elektre Šoštanj B, nato pa so v kvalifikacijah doživeli dva poraza. Pred njimi je še tekma z Vojnikom A.

U16:

Helios Domžale A so za zdaj igrali, in to uspešno, proti Cedeviti Olimpiji zeleni. Čakata jih še tekmi z Ilirijo A in Vrani Vransko beli.

Helios Domžale B so morali v prvem krogu kvalifikacij premagati GGD Šenčurju rumeni. Njihovi nasprotniki v kvalifikacijah bosta še Ljubljana A in Lastovka.

Helios Domžale C so bili v predkvalifikacija močnejši od Calcit Basketball, nato pa so morali premoč priznati Iliriji. Pred njimi sta še tekmi z LTH Castingsom in Slovanom B.

U18:

Helios Domžale A so bili v dosedanjih tekmah kvalifikacij dvakrat boljši v mestnem derbiju proti Lastovki. Njihovi nasprotniki v kvalifikacijah bodo še Rogaška, Konjice- Zreče in Šentjur Tajfun.

Helios Domžale B so bili v kvalifikacijah dvakrat neuspešni proti Hopsom iz Polzele.

Helios Domžale C so v kvalifikacijah dvakrat morali priznati premoč Termam Olimie Podčetrtek.

U20:

Helios Domžale A so v prvem krogu kvalifikacij suvereno premagali AKK Branik, zdaj pa jim na poti do prve lige stojijo še Miklavž in Terme Olimia Podčetrtek.

Helios Domžale B so se sprehodili iz predkvalifikacij, saj je Elektra Šoštanj odstopila, nato pa so bili prekratki za zmago proti Iliriji. Zdaj jih bosta v kvalifikacijah pričakala še Ljubljana in Calcit Basketball.

Helios Domžale C so v domači tekmi bili zelo blizu zmage nad Hopsi Polzelo, ki je nato v svoji domači dvorani le še potrdila napredovanje.

Predrag Radović, Miha Belšak in Martin Tršan, najboljši igralec lanskega zaključnega turnirja U14 v Domžalah.