Domača premiera pred vrati

Članska ekipa Kansai Helios Domžale je v prvem krogu Lige NovaKBM že vknjižila prvo zmago. Domžalski košarkarji so slavili na Polzeli s 100-81. Po končanih vseh tekmah smo dobili tudi najboljšega igralca kroga – to je postal kapetan Domžalčanov Blaž Mahkovic, ki je vknjižil 27 točk.

Domača premiera, spomnimo, klub se v novo sezono podaja z novim imenom in novo celostno zunanjo podobo, bo že ta petek 6.10. ob 18.30, ko v Športni dvorani Domžale gostimo ECE Triglav iz Kranja. Novinca med prvoligaši nikakor ne gre podcenjevati, saj so kolegi z Gorenjske sestavili všečno ekipo, ki je v prvem krogu nadigral močne sosede iz Šenčurja. Na Planini je bilo 76-64 za domače.

Domžalske košarkarje pred odhodom na prvi turnir NLB ABA2 lige torej gotovo čaka zahtevno delo, ki ga bodo opravili lažje s pomočjo navijačev. Razlogov za obisk »Komunale« je tokrat več, saj bo na tekmi prvič možno kupiti tudi povsem nove navijaške artikle! Glavni razlog pa naj vseeno ostane podpora košarkarjem in klubu, ki je v lanski sezoni dosegal presežne rezultate in polnil dvorano. Fantje se bodo na parketu potrudili za nadaljevanje košarkarske pravljice, navijače pa vabimo, da jo nadaljujete na tribunah!

Prosimo tudi za zgoden prihod na tekmo, saj bo pred tekmo na klubski blagajni potekali tudi prevzemi sezonskih vstopnic, nič pa ne bo narobe, če se pred vstopom osvežite v našem Sports Baru!

Lahko ponovimo lansko domačo evforijo?