Kansai Helios jutri začenja drugi turnir NLB ABA2 lige. Dogodek bo gostil srbski Zlatibor, Domžalčane pa čaka že v začetku težka naloga, saj jim bo nasproti stal favorizirani MZT iz Skopja, sledili bosta še srečanji z Vojvodino, ki se je v tekmovanje prebila skozi kvalifikacije in še eno makedonsko ekipo – TFT-jem, ki tudi ni več novinec v tekmovanju.

Domžalčani so letošnje tekmovanje začeli z dvema porazoma, ne bo pa jim lahko tudi v tem tednu, saj se ekipa ubada z velikimi težavami s poškodbami. Gotovo bosta manjkala Copot in Sirc, kot kaže bo manjkal tudi Nemanič, ki je zadnjo tekmo proti Šenčurju izpustil zaradi bolečin v kolenu, finski branilec Blomgren pa še zdravi vrat po spektakularnem padcu na tekmi proti Rogaški. Vse skupaj ne sme predstavljati alibija ostalim članom ekipe, ki bodo morali z borbeno in zbrano igro nadomeščati tudi manjkajoče in izkoristiti ponujeno priložnost za dokazovanje in se boriti za domžalski dres.

Vse tri tekme bodo na sporedu ob 15.00, prva jutri 14.11., druga v petek 17.11. in tretja v nedeljo 19.10. Vse tekme si lahko ogledate v neposrednem prenosu na Arena TV.

Kapetan Mahkovic in ekipa pred težko nalogo, a sezona je še dolga.