Pred nami je zopet pregled dogajanja v mladinskih selekcijah.

U14:

V tej starostni kategoriji so bili košarkarji Domžal A brez uradnih tekem vse od zadnjega pregleda. Domžale B so izgubili tekmo na gostovanju v Šmarje Jelšah. Domžale ŠK pa so zabeležili dve zmagi, proti Krško B in Grosuplje B.

U16:

Domžale A so v tem obdobju na dveh domačih tekmah premagali Celje A in vpisali poraz proti Krki A. Tudi Domžale B so odigrali dve domači tekmi, a priigrali dve zmagi proti ljubljanskima kluboma – Ljubljana B in Cedevita Olimpija oranžni. Domžale C so na gostovanju premagali Trote, doma pa izgubili proti Hrastniku rumeni.

U18:

Košarkaji Domžal A so bili v preteklem obdobju dvakrat neuspešni na gostovanjih proti Vrani Vransko in Krka beli. Domžale B so odigrali zgolj eno tekmo in bili v tej uspešnejši od Šentvida beli. Domžale C pa so bili uspešnejši od Ilirije B in Cedevita Olimpija zeleni.

U20:

Člani ekipe U20 Domžal A so zabeležili zmagi proti GGD Šenčurju in Slovanu na dveh domačih tekmah. Domžale B so doma premagali Portorož in na gostovanju izgubili proti Šentvidu. Domžale C pa so doma visoko premagali Borut Besedič – Čiro.