Ste že namenili 1% dohodnine za donacije? Tudi naš košarkarski klub je lahko eden od prejemnikov! Vas ne stane čisto nič, nam pa vsaka taka pomoč pomeni zelo veliko. S tem pomagate, da ohranjamo visok nivo dela z mladimi košarkarji in da ostajamo eden najboljših košarkarskih kolektivov v Sloveniji.

Dohodninska zakonodaja v Sloveniji omogoča, da do 1% odmerjene dohodnine posredujete društvu, ki ima status društva v javnem interesu. Če tega ne storite, omenjeni znesek roma v državno blagajno. Med takimi društvi je tudi Košarkarski klub Kansai Helios Domžale, zato vas vabimo, da nas navedete kot prejemnika.

Prejemke iz tega naslova vsa leta uporabljamo za razvoj mladih košarkarjev v mladinskem pogonu ter Šoli košarke; sladnja poteka brezplačno za vse otroke širše domžalske regije po kar 11-ih osnovnih šolah v Domžalah in okolici. 600 otrok bo tako še naprej deležno najboljših možnih pogojev za delo.

Kako do namenitve dela dohodnine? Uporabniki sistema eDavki lahko to storite z nekaj kliki na računalniku, ostali pa lahko natisnete Obrazec za namenitev dela dohodnine (KLIK), ga izpolnite in nam ga dostavite v naše klubske prostore, pošljete po pošti na naslov KK Domžale, Mestni trg 1, 1230 Domžale, ali pa ga sami pošljete na FURS. Zadnji datum za oddajo je 31. december, oddani podatki pa veljajo do preklica.

Že vnaprej se Vam zahvaljujemo za morebiten prispevek, predvsem pa hvala za zaupanje, ki ga imate v naše delo!