V mesecu decembru so bile tekmovalno aktivne tudi naše najmlajše selekcije.

V kategoriji košarkarjev do 10 let so se s prvimi košarkarskimi nasprotniki pomerile kar tri naše ekipe. Ker pa se uspeh v teh kategoriji meri z uživanjem fantov in deklet na igrišču, lahko zatrdimo, da so vse naše ekipe uspešno prestale tekmovalni krst.

Prav tako se je začela sezona za košarkarje U12. Tudi v tej kategoriji nastopajo tri naše ekipe. Čeprav je v tej kategoriji že znan zmagovalec pa ta vseeno rezultat ni v prvem planu. Kot pri U10 se morajo fantje prvotno zabavati in domov s tekem prinesti pozitivne občutke, da se njihov zanos na treningih še poveča in se še bolj veselijo vsakega stika s košarko.

Prav tako pa so bile aktivne vse preostale ekipe starejših kategorij.

V kategoriji do 14 let so košarkarji Domžal A zabeležili dva poraza na gostovanju proti Slovanu A in Dravogradu. Domžale B pa so zabeležile zmago proti Šentvidu beli in poraz proti Krško A.

Kategorijo U16 odpiramo z ekipo Domžal A, ki so mesec december zaključili brez poraza, saj so zabeležili zmagi proti Celju A in Hrastniku rumeni. Domžale B so prvo premagali Ljubljano B, nato pa bili malce prekratki proti Ajdas Lenart. Domžale C pa so najprej vpisali dva poraza proti Trotom in Vrani Vransko beli, za zaključek leta pa premagali Borut Besedič-Čiro.

U18 kategorijo začenjamo z dvema porazoma Domžal A, ki so ju zabeležili proti Krki beli in AKK Braniku. Z enakim izkupičkom so december zaključili košarkarji Domžal B, ki so poraza vpisali proti ECE Triglavu B in Ježici B. Polovično uspešni pa so bili pri Domžalah C, ki so izgubili proti Cedeviti Olimpiji B in premagali Ljubljano B.