U12:

Naše najmlajše so tokrat zastopali košarkarji Domžal B, ki so se v domači dvorani odlično predstavili proti Calcitu Kamnik in Vrani Vransko črni.

U14:

V tej starostni kategoriji so bili košarkarji Domžal A brez uradnih tekem vse od zadnjega pregleda. Domžale B so izgubili tekmo na gostovanju v Šmarje Jelšah. Domžale ŠK pa so zabeležili dve zmagi, proti Krško B in Grosuplje B.

V kategoriji U14 so morali nato fantje Domžal A na gostovanju v Ljubljani priznati premoč Slovanu A. Košarkarji Domžal B so zabeležili dve zmagi. Eno v domači dvorani proti Šentvidu beli in na gostovanju proti Ipros Vrhniki B. Domžale ŠK pa so na domačih tleh izgubili proti Komendi.

U16:

Domžale A so v tem obdobju na dveh domačih tekmah premagali Celje A in vpisali poraz proti Krki A. Tudi Domžale B so odigrali dve domači tekmi, a priigrali dve zmagi proti ljubljanskima kluboma – Ljubljana B in Cedevita Olimpija oranžni. Domžale C so na gostovanju premagali Trote, doma pa izgubili proti Hrastniku rumeni.

Domžale A do 16 let so bili v gosteh boljši od Zlatoroga Thermane Laško. Domžalam B je kar nekaj zmanjkalo za zmago v gosteh pri Tajfunu Šentjur, tako da so vpisali poraz.

U18:

Košarkaji Domžal A so bili v preteklem obdobju dvakrat neuspešni na gostovanjih proti Vrani Vransko in Krka beli. Domžale B so odigrali zgolj eno tekmo in bili v tej uspešnejši od Šentvida beli. Domžale C pa so bili uspešnejši od Ilirije B in Cedevita Olimpija zeleni.

V kategoriji U18 so Domžale A z visoko razliko premagali Bistrico Kety Emmi. Janče Ljubljana B so bili v domžalski dvorani žal boljši od naših Domžal C.

U20:

Člani ekipe U20 Domžal A so zabeležili zmagi proti GGD Šenčurju in Slovanu na dveh domačih tekmah. Domžale B so doma premagali Portorož in na gostovanju izgubili proti Šentvidu. Domžale C pa so doma visoko premagali Borut Besedič – Čiro.

U20 ekipa Domžal A so še tretjič v letošnjem koledarskem letu zabeležili stotico in s tem tudi zmago nad Terme Olimia Podčetrtkom. Domžalam B pa je res malenkost zmanjkala, da bi se iz Portoroža vrnili z zmago, a se na žalost ni izšlo.