Tudi tokrat so se košarkarji U12 Domžal A odlično odrezali proti Calcitu Kamnik in Vrani Vransko. Prav tako so super rezultate zabeležili košarkarji Domžal B, ki so v zadnjem obdobju zabeležili štiri zmage. Dvakrat so premagali Hrastnik in po enkrat Vrane Vransko in Lastovko. Fantje Domžal ŠK pa so morali štirikrat priznati premoč nasprotnikom. Dvakrat je bila od njih boljša Komenda in enkrat Slovan, ter Vojnik.

Domžale A v kategoriji U14 so v zadnjem obdobju odigrali dve gostujoči in eno domačo tekmo. Z zmago so se vrnili iz Podčetrtka, kjer so premagali Terme Olimia. Izgubili pa so na gostovanju pri Stražišču A v Kranju in doma proti AKK Braniku A. Domžale B so doma premoč priznali Stražišču B in v gosteh visoko premagali GGD Šenčur modre. Košarkarji Domžal ŠK pa so bili v gosteh pri Ljubljani B visoko poraženi, nato pa so v domači dvorani premagali Cedevito Olimpijo oranžni.

Kategorijo U16 pričenjamo z dvema zmagama in porazom ekipe Domžal A, ki so zmagi zabeležili na gostovanjih pri Slovanu A in Celju A. Poraz pa je prišel v ŠD Domžale, kjer so bili od njih boljši Kovinarstvo Bučar Miklavž. Domžale B so zabeležili tri poraze proti Calcit Kamniku, Vojniku A in AKK Braniku B. Prav tako tri poraze so vpisali tudi Domžale C in to proti Dravi Ptuj, Hopsom Polzeli in Input Nazarjam.

Košarkarji Domžal A U18 so zabeležili eno zmago in en poraz. V gosteh so bili od njih boljši Zlatorog Thermana Laško, doma pa so premagali Rogaško. Domžale B so odigrali eno tekmo in jo tudi dobili. V domači dvorani so bili boljši od Ruš. Domžale C pa so z zmago proti Calcitu in porazom proti ECE Triglavu B zabeležili polovični izkupiček.

Ekipa Domžal A v kategoriji do 20 let so igrali na kar treh gostovanjih in prav vsa gostovanja tudi zmagali. Premagali so Gorico, Konjice-Zreče in Miklavž. Domžale B so bili dvakrat visoko poraženi proti Mesariji Prunk Sežana in Ipros Vrhniki. Domžale C pa so odigrali kar štiri tekme in priigrali kar tri zmage. Zmagali so na gostovanjih v Dravogradu in Rogaški, ter doma proti Vojniku. Poraz pa je prišel na gostovanju na Ježici.