Domžalski košarkarji so zadnji turnir NLB ABA2 lige v Širokem Brijegu z veliko borbe in malo sreče končali uspešno z uvrstitivjo v playoff tekmovanja, kjer jih v četrtfinalu čaka vodilna ekipa lige – Spartak iz Subotice. V polfinale bo napredovala boljša ekipa po skupnem seštevku dveh tekem. Prva bo v Domžalah 9.4., povratna pa v Subotici 16.4.

Izvir reke Bune in vasica – kulturna in naravna dediščina regije.

Mostar nam tako ostaja v lepem spominu ne samo po infaktni tekmi s Podgorico, pač pa tudi po lepo preživetem prostem dnevu, ki so ga košarkarji izkoristili za “team building”. Prva postaja je bil izvir reke Bune, sprehod po kotanji in obisk tradicionalne vasice. Drugo pa so zaznamovali “čevapi” pri Cojli. Izvesten gostitelj, sicer lasnik privatnega muzeja starodobnikov, ki pa ga ne krasijo samo avtomobili, pač pa tudi številni drugi artikli posebne emocionalne in zgodovniske vrednosti. Naj omenimo vsaj harmoniko iz filma Ko to tamo peva in smuči Bojana Križaja. Ker je obisk soupadal z osebnim praznikom našega kapetana Blaža Mahkovica, se za sofinanciranje pojedine zahvaljujemo tudi njemu. Hvala Cojla, hvala Maki!

Edinstven butični muzej in gazda Cojla.

Tako Cojlo, kot drugega našega zvestega mostarskega navijača – Iza, smo obdarili z dresi Kansai Heliosa. Se vidimo v Subotici!

Hvala za podporo!