Košarkarji Kansai Heliosa so se tretjič zapored uvrstili v končnico NLB ABA2 lige. Letos nas v 1/4 finalu čaka favorit tekmovanja Spartak iz Subotice. Se še spomnite lanskega spektakla na zaključnem turnirju v Domžalah, ko je »Komunala« pokala po šivih?

Spomin si lahko skupaj osvežimo tule: FINALE 2023

KAKO DO KART?

Naslednji teden si želimo kar se da približati spektaklu, zato vas že sedaj vabimo k rezervaciji vstopnic na: andrej.pustotnik@kkdomzale.si!

Cena navadne vstopnice bo 10 eur, sedež ob parketu, kjer vam bo pripadala tudi brezplačna pijača in navijaška majica, pa 30 eur.

Otroci do 15 leta boste navijali brezplačno.

KAJ DOGAJA?

Za dodatno motivacijo bomo dogodek popestrili z bogatim spremljevalnim programom.

Poleg razširjene zasedbe plesalk Leaders in Plesnega kluba Impulz, bo z nami Mengeška godba, z nami pa bo tudi Tita Estetitka, ki bo poskrbela za poslikavo obrazov najbolj gorečih navijačev in pravih Ravbarjev!

Ob vsem tem se obeta še ena slano-sladka novost – na tekmi se bodo predstavile čisto posebne kokice – z nami bo ekipa Pokic – najboljših kokic!

Prav vidite – kokice so lahko tudi sladke!
Si upate na tekmo z navijaško poslikavo obraza?

 

 

 

 

 

 

 

 

PA ŠE TO!

Da bo kapa dogajanja polna, pa lahko eden izmed vas z veliko znanja in malo sreče domov odide celo 5000 eur bogatejši, saj bomo na tekmi v sodelovanju z našim pokroviteljem Zavarovalnico Triglav izvedli Triglav met s sredine!

Bodi z nami v dvorani!

#brezvasninas