Navijači ste na naših domačih tekmah opazili, da dvoranskega barčka, kjer ste se lahko domači in gostujoči obiskovalci družili in se bodisi veselili z nami ali pa nas kritizirali, v “Komunali” ni več. Številnim pritožbam glede zadevnega moramo sebi v bran odgovoriti, da je objekt v lasti Občine Domžale, zato tu ni šlo za klubsko odločitev. Lastnik in upravnik objekta sta se odločila družabno in pivsko aktivnost nadomestiti s pisarniško z bolj zdravim sporočilom. Namesto šanka lahko sedaj na tem mestu obiščete pisarno Dbajk (več o projektu).

Tako je – na tekme Kansai Heliosa se zdaj lahko pripeljete s sposojenim kolesom! Sploh priročno glede na novo ureditev parkirišč okoli dvorane, ki tudi za čas prireditev niso več brezplačna. Tudi za nas nastopajoče ne. “Na kolo za zdravo telo! in Zapeljimo se skupaj!” sta lahko odslej lahko tudi naša mota. Poglejmo pozitivno. Dlje boste živeli, dlje boste lahko navijali za Kansai Helios!

No… v klubu naših zvestih obiskovalcev ne bomo pustili žejnih in lačnih. Ponudbo pijače bomo ohranjali z lastno “stojnico”. Za ustrezno temperaturo bo poskrbel hladilnik, ki ga je prispevala Pivovarna Laško Union, naša prodajalca Peter in Urša pa bosta dovolj spretna za strežbo tudi v novi postavitvi.

To pa še ni vse! Klub se od danes dalje lahko pohvali z novim uradnim prigrizkom! (Tudi te bodo kar se da zdravi!) To so izdelki blagovne znamke Pokica!

Pokica – prva slovenska gourmet pokovka! Izdelana iz gensko nespremenjene koruze, ki poči v velike okrogle oblike. Pripravljena brez olja in obogatena z ročno pripravljenimi prelivi. Brez glutena in primerna za vse generacije! Pokice so na voljo v številnih okusih – od klasičnega “kino” slanega do sladkih, sadnih, čokoladnih… presenečeni boste!

Pokica prihaja iz slovenskega podjetja, ki je svojo proizvodnjo začelo v garaži, sedaj pa se prebija med velike! Več o njihovi zgodbi in ponudbi si lahko preberete tule: URADNA SPLETNA STRAN POKICE. Za prave sladokusce se bo Pokici na naših tekmah pridružil še čips OLJARNE KOCBEK.