Pa imamo tudi okrepitev pod košema. Red v raketi bo delal Sreten Knežević, stari znanec Domžal, saj je za Kansai Helios nastopal že v sezoni 2018-2019, ki jo je žal prekinila pandemija, “Knez” pa je še pred tem imel smolo s poškodbo stopala.

V lanski sezoni pa je nastopal v srbski ligi pri Mladosti Maxbet (8 točk, 7 skokov na tekmo), pred tem pa dve sezoni na Češkem pri Olomucku, kjer je bil obakrat celo prvi skakalec lige (12 točk, 9.3 skoka na tekmo).

Naj omenimo še, da je Sreten srečen že nekaj let z Domžalčanko Špelo, s katero v septembru pričakujeta tudi naraščaj. Za domžalsko košarko se ni bati.

Sreten, dobrodošel nazaj!

Jure Močnik, trener Kansai Heliosa: “Sretena zelo dobro poznamo in vemo, kako ga čim bolje izkoristiti. Gre za borbenega čvrstega košarkarja. Prepričan sem, da je to dobra okrepitev za nas, za njega pa Kansai Helios v danem trenutku prava sredina.”

Sreten Knežević, igralec Kansai Heliosa: “Vesel sem, da se vračam v Kansai Helios. Domžale so postale moj drugi dom in komaj čakam novo sezono. S soigralci bomo dali vse od sebe za čim boljši rezultat. Se vidimo na terenu”

Sreten Knežević še v dresu Sunsov.